Välkommen till BabyBox webinar

Vi välkomnar alla som har beställt en BabyBox att ta del av våra gratis webinars. Vi vet att det kan vara omtumlande att vara gravid och få barn. Det är mycket frågor och funderingar som cirkulerar och det är inte alltid helt lätt att veta vart man ska vända sig. Därför finns våra webinars tillgängliga, så att vi kan hjälpa och vara en del av er resa. Här nedanför ser du alla tillgängliga webinars.

 

Gratis Profylaxkurs med 
Jenny Embrant, Andas Mamma


Kursens innehåll:

Detta är en förberedande kurs inför förlossningen för dig som är gravid och eventuell partner. Barnmorskan Jenny kommer prata om vad som händer i kroppen under förlossningen och vad det är barnmorskorna känner efter vid en vaginalundersökning. Sedan kommer vi prata om förlossningsförloppet, när går till exempel vattnet? Du kommer få lära dig en andningsteknik som är ett bra verktyg under förlossningen. Sedan kommer vi prata om mental förberedelse. Spelar det någon roll hur vi tänker inför förlossningen? Och hur kan du som partner stötta den födande kvinnan?

 

Välkommen att lyssna på ett litet smakprov av Andas Mammas profylaxkurs. För att få ut maximal kunskap rekommenderas du att gå Onlinekurs eller Fysiska kurser hos Andas Mamma! Efteråt har du möjlighet att och få ställa frågor och få möjlighet att ta del av unika rabattkoder till Andas Mammas kursutbud. 

 

Presentatör:

Jenny Embrant är legitimerad barnmorska och själv mamma. Hon arbetar på en förlossningsavdelning samtidigt som dom driver företaget Andas Mamma som erbjuder profylaxkurser.

Andas Mamma har funnits sedan 2012 och har många fina recensioner på Google. De erbjuder profylaxkurs i grupp (fysiska kurserna hålls i Örebro), privatkurs och onlinekurs. Målet med profylaxkursen är att man ska känna sig mer förberedd och trygg samt få en positiv förlossningsupplevelse. Läs mer om Andas Mamma här.

 

Kontaktinformation:

Har ni några frågor så hör av er till [email protected]

Denna kurs har begränsade platser. Se därför till att anmäla er i tid.

 

 

För att kunna gå på den här kursen krävs att ni beställt en BabyBox

  • Skriv in din epostadress och klicka sedan Anmäl mig
  • Därefter kommer det en pop up med mer information. Läs igenom och beställ din BabyBox 
  • När du sedan har beställt din BabyBox får du en ny länk där du kan anmäla dig till kursen

 

 2024-08-27
 19:00-20:00