Information

Välkommen!

BabyBox bjuder tillsammans med Allergiexperternas Anna Sandin och Veronica Bedinger in till en GRATIS kurs om allergier hos barn. Missa inte chansen att lära dig allt om vad allergi egentligen innebär och hur du som förälder ska tänka kring det.

 

Kursens innehåll:

Nej tack- ingen allergi! Kan jag påverka om mitt barn får allergi?

Allergi är vanligast diagnosen bland barn. Kan du som förälder påverka om ditt barn får allergi? Vad är allergi egentligen? Föreläsning som alla föräldrar kommer att ha till nytta av under barnets uppväxt, den ska du inte missa! Dessutom kommer du kunna ställa frågor till Barnallergiläkare och barnsjuksköterska live.

Välkommen att lyssna, lära och få svar på dina frågor!

 

Presentatörer:

Anna Sandin, läkare specialiserad på barnallergi. Docent, specialistläkare, barnallergolog med klinisk erfarenhet av barn med allergier, astma och eksem sedan 35 år tillbaka.

Veronica Bedinger, beteendevetare och barnallergisjuksköterska. Hon är i grunden beteendevetare, blev sjuksköterska och sedan barnsjuksköterska på allergimottagning där hon mötte Anna. Veronica har en stark vilja att göra skillnad och förbättra för barn och familjer som lever med allergi, eksem och astma.

Allergiexperternas koncept ska förbättra hälsa, livskvalitet, ge dig värdefulla kunskaper för att fokusera på möjlighet istället för begränsningar. Utifrån rätt diagnos och behandling, ser vi till att skapa en starkare ställning för barnet och familjen som en naturlig del av vården, där barnen själva och vårdnadshavare stärker sin förmåga att kunna ha kontroll och vara expert på sin sjukdom för att få hållbara resultat och minskar behovet av sjukvården.

 

Kontaktinformation:

Har ni några frågor så hör av er till [email protected]

Denna kurs har begränsade platser. Se därför till att anmäla er i tid.

 

 

 

För att kunna gå på den här kursen krävs att ni beställt en BabyBox Original.

  • Skriv in din epostadress och klicka sedan Anmäl mig
  • Därefter kommer det en pop up med mer information. Läs igenom och beställ din BabyBox Original
  • När du sedan har beställt din BabyBox Original får du en ny länk där du kan anmäla dig till kursen
 2023-12-11
 19:00-20:00