Produkter i Babybox®

Nedan presenteras några av varumärkena som deltar i våra Babyboxar. Observera att innehållet varierar mellan varje box. 

 

Lloyds Apotek

Att få barn är stort!

Vi på LloydsApotek vill finnas här för er under denna fantastiska resa som ni har framför er. Vi hoppas att produkterna i vår Babybox ska komma väl till användning för dig och din bebis. På LloydsApotek har vi goda kunskaper om baby och barn- något vi gärna delar med oss av! Vi har 76 apotek på ett 40-tal orter runtom i Sverige, samt en komplett e-handel. Vi vill på ett passionerat sätt erbjuda våra kunder meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar till ett mer hälsosamt liv.

 Välkommen till LloydsApotek!


Läs mer om produkten

Pampers

Pampers New Baby blöjor från Premium Protection-serien är vårt bästa skydd för nyfödda. Blöjorna har ett unikt ytskikt som är särskilt framtaget för att snabbt absorbera vätska och mjuk avföring för att ge din bebis vårt bästa skydd


Läs mer om produkten

Skaffa livets första försäkring redan nu!

Du är på väg in i en tid full av livets första. Livets första leende, livets första natt hemma och livets första lördagsmorgon. Redan nu kan du ge ditt barn livets första försäkring.

Vår Gravidförsäkring Extra skyddar barnet, dig som gravid och din partner genom både graviditeten och förlossningen. Och när ni har lämnat BB och får komma hem tillsammans får ni 1 250 kronor rabatt på vår barnförsäkring – så att alla livets första blir lika trygga.

Teckna gravidförsäkringen så tidigt som möjligt!


Läs mer om gravidförsäkringen och teckna direkt på webben 

Always Dailies

Känn dig fräsch som en nyponros hela dagen med Always Dailies Fresh & Protect trosskydd Normal. Utformningen erbjuder en underbar kombination av komfort och skydd vilket ger dig ett trosskydd du kan lita på och som du knappt märker. Perfekt vid flytningar eller som extra skydd vid oregelbunden mens.