Om oss

Välkommen till BabyBox - Nordens största gratisbox för alla blivande föräldrar och en del av Nordic Family Group. Sedan 1992 har vi arbetat för att ge blivande och nyblivna föräldrar bästa möjliga start i sitt föräldraskap.

Resan in i föräldraskapet är helt unik och fylld av nya frågor och funderingar. Därför kan du som gravid eller nybliven förälder beställa en gratis BabyBox fylld med produkter, erbjudanden, information och varuprover från våra partners. När du beställer en BabyBox välkomnar vi in dig i BabyBoxklubben, där du får tillgång till värdefull information, unika rabatter, roliga events och andra erbjudanden allteftersom familjen växer. Som en del av Babybox-familjen ingår även:

BabyBox®

BabyBox® för dig som är gravid med innehåll för den blivande familjen. Beställ här

BabyBag®

BabyBag® delas ut av vårdpersonal till nyblivna föräldrar och är fylld med omtyckta och användbara saker som den nya familjen behöver. Vänd dig till din förlossningsavdelning eller MVC. BabyBag® delas ut av barnmorskor och förlossningspersonal runt om i Sverige i samband med ditt besök. Mer information hittar du här.

The BabyApp

The BabyApp ,ladda ner idag – följ barnets utveckling i magen vecka för vecka och få råd på vägen. En app maxad med inspiration, tips och råd.

Webinar och Kurser:
Ta del av våra gratis webbinar och kurser, ett hjälpmedel för att ge dig och din partner de färdigheter och kunskaper ni behöver inför förlossningen och föräldraskapet. Se vilka webinar som finns tillgängliga här.

BabyBox Magasin

När du beställer en BabyBox får du full tillgång till våra BabyBox Magasin. Utforska vårt bibliotek av artiklar om graviditet, förlossning och föräldraskap. Vi tror på att dela kunskap och göra förberedelserna för föräldraskapet så smidiga som möjligt. Våra detaljerade checklistor är utformade för att hjälpa dig att planera och organisera allt från förlossningens väska till de viktiga sakerna för ditt nyfödda barn. Beställ här.

BabyBox® Klubben

Häng med oss på Sociala medier, ta den av inspiration, erbjudanden och härliga tävlingar.

underBARA BARN Mässan

Sveriges ledande mötesplats för gravida och småbarnsföräldrar 0-6 år sedan 2003. Med event för gravida och barnfamiljer i Malmö och Stockholm. Ta del av unika mässerbjudanden, spännande lanseringar, roligheter för de allra yngsta, kunskap, härlig inspiration och tävlingar. Botanisera bland barnvagnar, bärselar, leksaker och vårt gedigna föreläsningsprogram som tar upp allt från graviditet till föräldraskap. Boka din biljett här.

BabyBox är en del av Nordic Family Group och har funnits i Sverige sedan 2003. BabyBox® är originalet som funnits i Danmark sedan 2002, Norge sedan 2006 och lanserades i Finland under 2013.

BabyBox®  är en produkt från Nordic Family Group -ett mediehus med fokus på målgruppen familjer.