?

Kontakta oss

Har du frågor om hur du beställer Babybox® eller vad Babybox® innehåller kontakta vår kundservice via mail. Våra öppettider är mån-fre 8-17.


INFORMATION:

Herobilitys kupong är förlängd och kan användas tills vidare


Vinnaren är korad!
I maj tävlade vi ut en barvagn från Leclerc Baby.

Vinnaren är nu dragna och har blivit kontaktad via mail. Vi säger grattis till vår vinnare och tack till alla som var med i tävlingen!


Vill du avregistrera dig från BabyBox.se klicka här

För frågor om annonsering skicka ett e-post meddelande.

 

BabyBox är en produkt från:

Nordic Family Group AB, Nedre Långvinkelsgatan 5, SE-252 20 Helsingborg


Tävling BabyBox x Geggamoja (21-23/10-22)

När du deltar i tävlingen samtycker du till att ta emot marknadsföring, information och varuprover per post, e-post, sms eller andra elektroniska medier från Nordic Family Group AB och Nordic Family Groups varumärken som BabyBox.se, Babycalender och deras samarbetsparter i tävlingen, Geggamoja AB. Jag är medveten om att jag närsomhelst kan återhämta detta samtycke genom att avregistrera mig hos Nordic Family Group och Geggamoja.

Jag samtycker också till att företaget bakom BabyBox (Nordic Family Group) lagrar och vidarebefordrar de personupplysningar jag fyllt i schemat till de samarbetspartners som angivits. Nordic Family Group och samarbetspartners kommer använda personuppgifterna för att informera och delge erbjudanden som beskrivet. Jag är införstådd med att det är frivilligt att ge mitt samtycke och att jag närsomhelst kan ta tillbaka samtycket genom att meddela Nordic Family Group. Du kan enkelt avanmäla dig från respektive partner genom att kontakta respektive.

För att delta behöver du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Du som deltar i någon av våra tävlingar ansvarar själv för att person/målsman i bidraget har godkänt att figurera på bild/i video. Vinnare samtycker att dess namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på BabyBox och Geggamojas Instagram, Facebook och webb, samt lämnar sitt samtycke enligt lag om namn och bild i reklam till att foto och/eller namn på person i tävlingsbidraget används i BabyBox och Geggamojas  marknadsföring.

Vinnare utses av en opartisk jury från BabyBox. Juryn utser det/de bidrag de gissat rätt i tävlingen, alternativt närmst i antal. Val av vinnare kan inte överklagas. BabyBox ansvarar inte för tekniska problem på tävlingskanalens plattform som t.ex. kan resultera i att bidrag inte syns. Specifika villkor för varje tävling kommuniceras vid varje enskilt tillfälle och kan komma att skilja sig åt vad gäller på vilken plattform tävlingen sker, hur länge tävlingen pågår, vad som krävs för att delta, utslagsgivande kriterier för att vinna, vinstens värde, när vinnaren kontaktas och hur resultaten offentliggörs samt juryns sammansättning.

Att delta i våra tävlingar är kostnadsfritt. Vinnaren står själv för eventuell vinstskatt. Vinsten är inte utbytbar mot pengar och rätten att hämta ut vinsten är personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Håll koll på alla våra tävlingar, vad vinsterna är och hur du tävlar i varje enskild tävling – följ oss på vår Instagram och Facebook.

För deltagande i sociala medier gäller även:

  • Tävlingen är inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram.
  • Varje deltagare måste inneha en fullständig version av Facebook eller Instagram.